De Roo

Wij hebben uw vervoer

Bel 0174 624441 24 uur per dag bereikbaar

Pinnen en contactloos betalen nu ook mogelijk bij De Roo Taxi & Autoverhuur

Bij De Roo Taxi en Autoverhuur kun je tegenwoordig pinnen en contactloos betalen. “Het is ideaal voor onze klanten. Contactloos betalen werkt snel en gemakkelijk. En ook onze chauffeurs zijn er erg over te spreken.”, vertelt John de Roo.

Contactloos betalen is een aanvulling op gewoon pinnen. Bij contactloos of mobiel betalen is het niet meer nodig om de betaalpas of telefoon van tevoren ‘op te laden’ zoals destijds bij Chipknip. Iedere betaling wordt direct van uw betaalrekening afgeboekt, zoals bij een gewone pinbetaling. “Contactloos betalen gebeurt steeds vaker. Wij gaan daar graag in mee en willen het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk maken.”, aldus de Roo.

De Roo Taxi & Autoverhuur heeft meer dan 400 kwaliteitsvoertuigen ter beschikking en levert tal van diensten. Men kan bij ons terecht voor een huurauto of -busje, een rolstoelbusje met of zonder chauffeur, een (bedrijfs)auto om te huren of leasen maar natuurlijk ook voor een taxirit. In de meeste voertuigen kunnen klanten nu pinnen of contactloos betalen en is het mogelijk om te betalen met een creditcard.

Onlangs werd bij De Roo nog de CNG pomp (de eerste meest duurzame pomp in Westland) door wethouder el Mokaddem geopend. Ook heeft De Roo een eigen wasstraat.

Meer informatie en de openingstijden vindt u hier.

Terug naar overzicht