De Roo

Wij hebben uw vervoer

Bel 0174 624441 24 uur per dag bereikbaar

Keurmerken en awards

TX-Keur

De Roo Taxi & Autoverhuur beschikt over het TX-Keur; dit is het officiële landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer. Het keurmerk staat voor vakkundige chauffeurs en eerlijk en comfortabel taxivervoer.

Concreet is een taxi met het TX-Keur:
• betrouwbaar: de chauffeur neemt altijd de juiste route en berekent u het juiste tarief;
• veilig: de auto voldoet aan strenge veiligheidseisen;
• netjes: zowel de auto als de chauffeur dienen volgens de criteria van het certificaat representatief te zijn;
• onafhankelijk getoetst: de criteria voor inspectie zijn door neutrale partijen vastgesteld. Alle taxiondernemers komen voor certificering in aanmerking, mits zij aan strikte voorwaarden voldoen.

De taxichauffeur is:
• klantgericht: een TX-Keurtaxi mag geen korte ritten weigeren;
• vriendelijk: de chauffeur van een TX-Keurtaxi is sociaal vaardig, helpt u bij het in- en uitstappen en spreekt zo nodig de Engelse taal;
• vakkundig: de chauffeur van een TX-Keurtaxi heeft verschillende cursussen gevolgd om zijn werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Meer informatie vindt u op www.tx-keur.nl.

Graydon

Naast het keurmerk is De Roo Taxi & Autoverhuur ook uitgeroepen door Graydon als financieel gezond bedrijf (Verified by Graydon) en behoort daarmee tot de 6% van de gezondste bedrijven in deze branche!

ECOSTARS

De Roo is ook lid van ECOSTARS. ECOSTARS is een Europese erkenningsregeling voor duurzame vervoerders van vracht en personen, gevestigd of opererend in de regio Rotterdam. Het doel is de luchtkwaliteit in Rotterdam en omgeving te verbeteren en het brandstofverbruik van vervoerders te helpen terugdringen. ECOSTARS onderscheidt de beste vervoersorganisatie op het gebied van duurzaamheid met de meeste sterren. De Roo heeft op dit moment 4 van de 5 sterren! Bekijk hier meer informatie over ECOSTARS.