De Roo

Wij hebben uw vervoer

Bel 0174 624441 24 uur per dag bereikbaar

Autoverhuur

Autoverhuur

Heeft u een werknemer of klant die tijdelijk een auto nodig heeft, gaat u verhuizen en kunt u wel wat extra ruimte onderweg gebruiken, gaat u op vakantie of wilt u graag iemand met een rolstoel vervoeren? De Roo Taxi & Autoverhuur beschikt over een groot wagenpark waardoor wij aan ieders wensen kunnen voldoen. Handig om te weten: personenbusjes verhuren wij ook zonder reclame bestickering. Wij verhuren:

personenauto’s,
personenbusjes,
bestelbussen en
vrachtwagens

Klik op de link van de pagina’s hierboven om de tarieven te bekijken.

Allrisk verzekerd
Alle te huren voertuigen zijn allrisk verzekerd met een eigen risico. Dit eigen risico is afhankelijk van het type voertuig dat u huurt. Echter is het wel mogelijk om het eigen risico te verlagen. In onderstaande tabel vindt u deze tarieven:

NormaalVerlaagdTarief
Personenauto€ 800,00€ 300,00€ 11,00 per dag
Personenbus / MPV€ 1.000,00€ 400,00€ 13,00 per dag
Bestelbus met opbouw€ 1.500,00€ 500,00€ 15,00 per dag
Vrachtwagen€ 2.000,00NVTNVT

Een huurder dient minimaal 21 jaar oud te zijn en één jaar in het bezig van een geldig rijbewijs. Het eigen risico kan pas worden afgekocht vanaf de leeftijd van 23 jaar. Bent u onder de jaar 21 jaar dan geldt een dubbel eigen risico.

Vanzelfsprekend zijn de voertuigen gegarandeerd schoon en technisch in topconditie.

Navigatiesysteem
Ook is er de mogelijkheid om de auto te voorzien van een gebruikersvriendelijk navigatiesysteem waardoor u altijd op plaats van bestemming aankomt!

Haal en breng service zakelijk vervoer
Zakelijk vervoer nodig, maar niet in de in de gelegenheid om de auto op te halen of terug te brengen? Dat is geen probleem. Wij zorgen dat de auto op afgesproken tijdstip bij u wordt geleverd en halen deze met plezier weer op.

Huurvoorwaarden
Onze auto’s worden per kalenderdag verhuurd en bestelbusje per dagdeel van maximaal 4 uur. De Roo Taxi- en Autoverhuur werkt transparant, is eerlijk en betrouwbaar. Wij verwachten dit ook van onze klanten. Op nieuwe klanten wordt dan ook een controle op NAW gegevens toegepast.

Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij zijn u graag van dienst!
Auto huren? Bel 0174-624441.

Service
De Roo Taxi & Autoverhuur biedt u uitstekende service. Heeft u onderweg vragen of onverhoopt pech met een lease- of huurauto? Wij ondernemen direct actie en helpen u verder! Wij beschikken over een eigen werkplaats waar alle auto’s regelmatig worden gecheckt, zodat u verzekerd bent van een veilige rit naar de plaats van bestemming!