De Roo

Wij hebben uw vervoer

Bel 0174 624441 24 uur per dag bereikbaar

Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer

Bent u op zoek naar representatief en discreet vervoer voor uw zakelijke reis? De Roo Taxi & Autoverhuur zorgt ervoor dat uw zakelijke reis perfect start en eindigt. Met onze grote capaciteit, stiptheid én herkenbaarheid zijn wij de ideale uitkomst om uw bedrijf te ontlasten door middel van professioneel en comfortabel vervoer.

Onze professionele werkwijze en uitstraling geven direct een positieve indruk op uw (potentiële) klanten. Ook bieden wij passend vervoer aan de Burgemeester en Wethouders van de gemeentes Westland en Midden Delfland.

Wij beschikken altijd over de juiste voertuigen om uw zakelijke reis op een prettige manier te doen verlopen. U kunt bij ons terecht voor een zakelijke taxi, een luxueuze VIP-bus of een luxe touringcar voor het vervoeren van uw zakelijk gezelschap.

Kies voor zakelijk comfort, neem contact op met De Roo

Meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Vul onderstaand formulier in.

Zakelijk taxi vervoer naar de luchthaven

Wanneer u op zakenreis gaat, staat uw werk centraal. De Roo Taxi & Autoverhuur zorgt ervoor dat u onbekommerd, tijdig en comfortabel op een van de gewenste luchthavens aankomt voordat uw in het vliegtuig stapt. Desgewenst pikken we u of uw zakelijke relaties op een afgesproken tijdstip op bij de luchthaven naar wens. Wilt u meer weten hoe wij uw zakelijke reis kunnen ondersteunen? Laat uw gegevens dan via onderstaand contactformulier achter of bel ons op telefoonnummer 0174 624441

Zakelijk groepsvervoer voor kleine en grote groepen

Bent u op zoek naar een betrouwbare aanbieder van zakelijke groepsvervoer? De Roo Taxi & Autoverhuur staat voor u klaar. neem contact op voor een vrijblijvende offerte door bijgaand contactformulier in te vullen of bel ons op telefoonnummer 0174 624441