De Roo

Wij hebben uw vervoer

Bel 0174 624441 24 uur per dag bereikbaar

Een touringcar in Rotterdam? Met De Roo bent u zo onderweg.

Bus huren Rotterdam en omstreken

Bent u op zoek naar de voordeligste touringcar verhuur in Rotterdam? De Roo Taxi & Autoverhuur heeft touringcars en bussen te huur in verschillende groottes. Van een minibus voor 9 personen tot aan luxe touringcars van 51 en 63 personen, en alles wat er tussenin zit.

Een touringcar Rotterdam huren bij De Roo betekent: zonder zorgen vanuit, naar en in Rotterdam reizen. Onze touringcar (in Rotterdam of elders) is altijd inclusief een ervaren en goed opgeleide chauffeur. Zo is uw gezelschap verzekerd van een veilige trip. Uiteraard leggen we de nadruk op comfort. Onze touringcars zijn goed en volledig uitgerust zodat u alle faciliteiten die u mag verwachten van een touringcar verhuurder in Rotterdam tot u beschikking heeft.

Prijsopgaaf voor touringcar Rotterdam

Gaat u een dagje uit met uw bedrijf of vereniging? Of gaat u met leerlingen op schoolreisje? Een touringcar in Rotterdam is zo gevonden. Groepsvervoer bieden wij voor een gezelschap van minimaal 9 tot maximaal 63 personen (in één bus). Ook als het gaat om een bus huren voor een zakenreis of een vakantie bent u bij ons aan het goede adres. Hoe groot uw gezelschap ook is, met een touringcar vanuit, naar en in Rotterdam brengen onze ervaren chauffeurs u altijd snel en comfortabel naar uw bestemming.

Vul ons contactformulier in en ontvang van ons een vrijblijvende offerte om met een luxe touringcar uw reis compleet te maken. U kunt ook altijd telefonisch contact zoeken via het telefoonnummer 0174-624441

De Roo Taxi & Autoverhuur

De Roo Taxi & Autoverhuur is meer dan een touringcarbedrijf alleen. We beschikken over een groot wagenpark met personenauto’s, busjes en touringcars. We zijn daarnaast dan ook actief als autoverhuurbedrijf en als taxibedrijf. Waar en op welke manier u zich ook wilt (laten) vervoeren, onze allround service biedt voor iedereen een passende oplossing. Ons wagenpark beschikt over maar liefst 500 verschillende vervoersmiddelen die allen voldoen aan de strenge eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu.

Of u nu gebruik maakt van de uitstekende service van ons taxibedrijf of er voor kiest een auto of bus te huren, wij hebben uw vervoer.

Mogelijke bestemmingen in Rotterdam

Rotterdam is een heerlijke stad om tijd door te brengen. Een echt stad van het volk. Rotterdam biedt tal van bezienswaardigheden en er worden het jaar rond activiteiten en evenementen georganiseerd. Bekende trekpleisters in Rotterdam zijn onder andere: de Euromast, de SS Rotterdam, Musea als Boymans van Beuningen, het maritieme museum, en de Kunsthal Rotterdam. Qua architectuur staat Rotterdam bekend om de Erasmusbrug en de beroemde kubuswoningen. Hotel New York is een echte trekpleister en het mooiste voetbalstadion van Nederland staat in Rotterdam, De Kuip. Kortom, Rotterdam is een prachtstad om te bezoeken met een touringcar of vanuit Rotterdam een bus te huren.

Neem ook eens een kijkje op onze Touringcar Den Haag en Touringcar Hoek van Holland/Westland pagina’s.