De Roo

Wij hebben uw vervoer

Bel 0174 624441 24 uur per dag bereikbaar

Een touringcar in Rotterdam? Met De Roo bent u zo onderweg.

Op zoek naar een touringcar in Rotterdam? De Roo Taxi & Autoverhuur heeft ze in alle soorten en maten. Wilt u een bus huren voor 8 personen of wilt u op reis met een grotere groep en bekijkt u de mogelijkheden voor groepsvervoer? Bij De Roo bent u zo onderweg.

Een dagje uit met uw bedrijf of vereniging, een schoolreisje, een touringcar in Rotterdam is zo gevonden. Groepsvervoer bieden wij voor eengezelschap van minimaal 9 tot maximaal 63 personen (in één bus). Ook als het gaat om busverhuur voor zakenreizen en vakanties bent u bij onsaan het goede adres. Hoe groot uw gezelschap ook is, met een touringcar vanuit Rotterdam brengen onze ervaren chauffeurs u altijd snel en comfortabel naar uw bestemming.

De Roo Taxi & Autoverhuur is meer dan een touringcarbedrijf alleen. We beschikken over een groot wagenpark met personenauto’s, busjes en touringcars. We zijn daarnaast dan ook actief als autoverhuurbedrijf en als taxibedrijf. Waar en op welke manier u zich ook wilt (laten) vervoeren, onze allround service biedt voor iedereen een passende oplossing. Ons wagenpark beschikt over maar liefst 500 verschillende vervoersmiddelen die allen voldoen aan de strenge eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu.

Of u nu gebruik maakt van de uitstekende service van ons taxibedrijf of er voor kiest een auto of bus te huren, wij hebben uw vervoer!