De Roo

Wij hebben uw vervoer

Bel 0174 624441 24 uur per dag bereikbaar

Touringcar huren Westland / Hoek van Holland

Touringcar huren Westland / Hoek van Holland

Een bus huren in Hoek van Holland of het Westland doet u veilig en voordelig bij De Roo Taxi & Autoverhuur. Al bijna een eeuw jaar zijn wij gevestigd in Naaldwijk en verzorgen we uw vervoer van, naar en in Hoek van Holland en het Westland.

Hoogste kwaliteit busverhuur Westland / Hoek van Holland

Een touringcar Hoek van Holland huren bij De Roo betekent: zonder zorgen vanuit, naar en in Hoek van Holland reizen. Onze touringcar (in Hoek van Holland of elders) is altijd inclusief een ervaren en goed opgeleide chauffeur. Zo is uw gezelschap verzekerd van een veilige en comfortabele trip. Onze touringcars en midi bus zijn compleet uitgerust waarmee u een top touringcar verhuurder in Hoek van Holland en het Westland tot u beschikking heeft.

Prijsopgaaf voor touringcar Westland / Hoek van Holland

Bent u van plan om met leerlingen op schoolreisje te gaan? Of heeft u een trip gepland met uw bedrijf of vereniging? Een touringcar in Hoek van Holland is zo gevonden. Groepsvervoer bieden wij voor een gezelschap van minimaal 9 tot maximaal 63 personen (in één bus). Ook als het gaat om een bus huren voor een zakenreis of een vakantie bent u bij ons aan het goede adres. Hoe groot uw gezelschap ook is, met een touringcar vanuit, naar en in Hoek van Holland brengen onze ervaren chauffeurs u altijd snel en comfortabel naar uw bestemming.

Vul ons contactformulier in en ontvang van ons een vrijblijvende offerte om met een luxe touringcar uw reis compleet te maken. U kunt ook altijd telefonisch contact zoeken via het telefoonnummer 0174-624441

De Roo Taxi & Autoverhuur

De Roo Taxi & Autoverhuur is meer dan een touringcar verhuurbedrijf alleen. We hebben een groot wagenpark tot onze beschikking met personenauto’s, busjes en touringcars. Daarnaast zijn we operationeel als autoverhuurbedrijf en als taxibedrijf. Waar en op welke manier u zich ook wilt (laten) vervoeren, onze allround service biedt voor iedereen een passende oplossing. Ons wagenpark beschikt over maar liefst 500 verschillende vervoersmiddelen die allen voldoen aan de strenge eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu.

Of u nu gebruik maakt van de uitstekende service van ons taxibedrijf of er voor kiest een auto of bus te huren, wij hebben uw vervoer.

Mogelijke bestemmingen in de regio Hoek van Holland en Westland

Het Westland heeft verrassend veel te bieden en staat natuurlijk met name bekend om haar vele kassen. De glastuinbouw is dan ook de grote trekpleister van de regio. Veel van haar cultuur en activiteiten komen hieruit voort. Zo is de Westlandse cultuur terug te vinden in de typisch Westlandse evenementen, zoals het Varend Corso Westland, Podium Westland en Kom in de kas Westland.

Hoek van Holland is om vele redenen een bijzondere kustplaats. Het staat bekend om de Noorderpier, Maeslandkering, Nieuwe Waterweg en natuurlijk om haar prachtige strand. Ook is Hoek Van Holland een bruisende badplaats met tal van musea, kunst, en cultuur zorgt dit voor een hoogstaand aanbod.

Kortom, Hoek van Holland en het Westland zijn unieke plaatsen in Nederland om te bezoeken met een touringcar of vanuit Hoek van Holland een touringcar te huren.

Kijk ook eens op onze Touringcar Rotterdam en Touringcar Den Haag pagina’s.