De Roo

Wij hebben uw vervoer

Bel 0174 624441 24 uur per dag bereikbaar

Wilt u een taxi bestellen?

Wilt u een taxi bestellen? Bestel een taxi, neem contact op met De Roo

Meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Vul onderstaand formulier in.

Taxi bestellen? Bel De Roo in regio Westland: 0174-624441

Een comfortabel ritje, waar uw reis ook naartoe gaat. Dat is de belofte van De Roo. Vanuit standplaats Naaldwijk bieden we taxivervoer aan in de regio Naaldwijk, maar brengen u bijvoorbeeld ook met onze airport service naar een van de luchthavens zoals Schiphol Airport, Eindhoven Airport en Rotterdam The Hague Airport. Een taxi bestellen is bovendien heel eenvoudig. Gebruik het formulier op deze pagina of bel 0174-624441.

Een taxi bestellen bij De Roo kan iedereen

Een vroege vlucht vanaf Schiphol, of een veilige rit naar huis na een avond uit. Een afspraak bij een klant waarvoor u niet te laat mag zijn of vervoer naar het ziekenhuis. Wat uw bestemming ook is, De Roo heeft uw vervoer. We bieden taxivervoer voor iedereen: van onze airportservice tot rolstoelvervoer en zakelijke taxi’s. Een taxi bestellen doet u daarom bij De Roo taxi & autoverhuur.

Zakelijk vervoer

U heeft het druk genoeg met uw bedrijf; het regelen van goed vervoer mag u geen kopzorgen opleveren. Kies dan voor De Roo zakelijk vervoer. Met onze grote capaciteit en stiptheid ontlasten wij uw bedrijf met professioneel en comfortabel vervoer. Onze professionele werkwijze en uitstraling geven direct een positieve indruk aan uw klanten. Dat blijkt ook uit ons klantenbestand; De Roo biedt onder andere vervoer aan de burgemeester en wethouders van de gemeentes Westland en Midden-Delfland. U kunt via deze pagina meteen een taxi bestellen.

Particulier vervoer in de regio s Gravenzande, Monster, De Lier, Wateringen, Schipluiden

Parkeren is duur. In het centrum van de stad, op het vliegveld of bij attracties: u betaalt hoge parkeertarieven. Kies liever voor een voordelige, veilige en comfortabele rit door een taxi te bestellen bij taxi De Roo. Vanuit de regio Naaldwijk, ‘s-Gravenzande , de Lier, Schipluiden en Monster halen en brengen wij u naar iedere bestemming. Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze airportservice: wij halen en brengen u van en naar alle vliegvelden in Nederland, Belgie, Frankrijk en Duitsland.