De Roo

Wij hebben uw vervoer

Bel 0174 624441 24 uur per dag bereikbaar

Groepsvervoer met De Roo Taxi & Autoverhuur

Specialist in groepsvervoer

Als specialist in groepsvervoer in binnenland en buitenland weet de Roo Taxi & Autoverhuur als geen ander dat reizen met een gezelschap een onvergetelijke ervaring is. Wij hebben inmiddels honderden gezelschappen mogen vervoeren en telkens weer realiseren wij ons dat elke reis uniek is.

Of het nu gaat om een schoolreisje met de lagere- of middelbare school, een dagtocht met de vereniging of vrienden naar een prachtige bestemming of het gezamenlijke vervoer naar een evenement, de reis van en naar de bestemming is evenzo belangrijk als de hoofdactiviteit. Onze ervaren chauffeurs zijn dan ook in staat om voor elk gezelschap een onvergetelijke reis te faciliteren.

Vanuit onze vestigingslocatie in Naaldwijk verzorgen wij groepsvervoer in de regio Westland/Hoek van Holland, Rotterdam, Den Haag en Delft.

Groepsvervoer op maat

Onze groepsvervoer is voor tal van activiteiten geschikt. Zo rijden we geregeld voor:

  • Schoolreisjes en clubuitjes
  • Personeelsuitjes
  • Dagtochten en meerdaagse reizen
  • Vervoer naar concert, festival of theater
  • Familiefeest

De Roo Taxi & Autoverhuur heeft touringcars voor verschillende groepsgroottes beschikbaar. Zo kunt u reizen met een van onze luxe touringcars die zijn voorzien van alle gemakken voor een reis met een groot gezelschap. Ook hebben we enkele luxe minibussen voor de kleinere gezelschappen vanaf 5 personen. Ook voor middelgrote groepen hebben we een zeer complete midi-bus tot onze beschikking.

Groepsvervoer boeken bij De Roo

Als specialist van groepsvervoer in binnen- en buitenland bent u bij ons aan het goede adres voor uw volgende trip. Vul ons contactformulier in en ontvang van ons een vrijblijvende offerte om met een luxe touringcar uw reis compleet te maken. U kunt ook altijd telefonisch contact zoeken via het telefoonnummer 0174-624441