De Roo

Wij hebben uw vervoer

Bel 0174 624441 24 uur per dag bereikbaar

Touringcar huren Den Haag

Bus huren Den Haag en omstreken

U bent op zoek naar een voordelige touringcar verhuur in de regio den Haag? De Roo Taxi & Autoverhuur heeft bussen en touringcars te huur in alle soorten en maten. Zo kunt u al met een klein gezelschap van 9 personen een minibus huren tot aan luxe touringcars van 63 personen.

Een touringcar Den Haag huren bij De Roo betekent: zonder zorgen vanuit, naar en in Den Haag reizen. Onze touringcar (in Den Haag of elders) is altijd inclusief een ervaren en goed opgeleide chauffeur. Zo is uw gezelschap verzekerd van een veilige trip. Met het comfort dat u mag verwachten van een touringcar verhuurbedrijf als de Roo Taxi & Autoverhuur. Onze touringcars zijn compleet uitgerust waarmee u een top touringcar verhuurder in Den Haag tot u beschikking heeft.

Prijsopgaaf voor touringcar Den Haag

Bent u van plan om met leerlingen op schoolreisje te gaan? Of heeft u een trip gepland met uw bedrijf of vereniging? Een touringcar in Den Haag is zo gevonden. Groepsvervoer bieden wij voor een gezelschap van minimaal 9 tot maximaal 63 personen (in één bus). Ook als het gaat om een bus huren voor een zakenreis of een vakantie bent u bij ons aan het goede adres. Hoe groot uw gezelschap ook is, met een touringcar vanuit, naar en in Den Haag brengen onze ervaren chauffeurs u altijd snel en comfortabel naar uw bestemming.

Vul ons contactformulier in en ontvang van ons een vrijblijvende offerte om met een luxe touringcar uw reis compleet te maken. U kunt ook altijd telefonisch contact zoeken via het telefoonnummer 0174-624441

De Roo Taxi & Autoverhuur

De Roo Taxi & Autoverhuur is meer dan een busverhuurbedrijf alleen. We hebben een groot wagenpark tot onze beschikking met personenauto’s, busjes en touringcars. Daarnaast zijn we operationeel als autoverhuurbedrijf en als taxibedrijf. Waar en op welke manier u zich ook wilt (laten) vervoeren, onze allround service biedt voor iedereen een passende oplossing. Ons wagenpark beschikt over maar liefst 500 verschillende vervoersmiddelen die allen voldoen aan de strenge eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu. Of u nu gebruik maakt van de uitstekende service van ons taxibedrijf of er voor kiest een auto of bus te huren, wij hebben uw vervoer.

Mogelijke bestemmingen in Den Haag

Den Haag is met haar centrale ligging aan de kust van Scheveningen een prachtige stad een fijne combinatie van culturele, culinaire hoogtepunten en genieten van de natuur. Den Haag biedt tal van bezienswaardigheden en er worden het jaar rond activiteiten en evenementen georganiseerd. Bekende musea zijn het Mauritshuis, en Kunstmuseum Den Haag. Maar ook winkelen in de historische binnenstad staat bij veel hagenaars bovenaan de lijst. Natuurlijk kunnen we Madurodam niet onbenoemd laten en zijn de bossen, duinen en stranden rondom Den Haag zijn uitermate geschikt voor een dagtrip. Kortom, Den Haag is een prachtstad om te bezoeken met een touringcar of vanuit Den Haag een touringcar te huren.

Kijk ook eens op onze Touringcar Rotterdam en Touringcar Hoek van Holland pagina’s.