De Roo

Wij hebben uw vervoer

Bel 0174 624441 24 uur per dag bereikbaar

Team

Team

Bij De Roo is een aantal medewerkers enthousiast betrokken bij het leerlingenvervoer. Natuurlijk zijn de chauffeurs degenen die het meeste contact hebben met de kinderen en hen veilig van huis naar school brengen. Naast de chauffeurs zit op kantoor in Naaldwijk ook een aantal medewerkers dat nauw betrokken is bij het leerlingenvervoer. Deze medewerkers stellen we hier graag aan u voor.

Marco de Roo, algemeen directeur

“We zijn trots dat wij het leerlingenvervoer voor gemeente Westland mogen verzorgen. Het vervoer naar en van school moet prettig en comfortabel zijn, dat staat bij ons voorop. Met onze geschoolde werknemers, die beschikken over goede sociale vaardigheden en een professionele werkwijze, staan wij graag voor u klaar!”

Houcine Daoudi, planning

“Dertien jaar geleden kwam ik als parttime chauffeur bij De Roo Taxi & Autoverhuur werken. Inmiddels verzorg ik met heel veel plezier de planning van de ritten. Super leuk om te doen en zeer afwisselend. Voor het leerlingenvervoer verzorg ik administratieve ondersteuning.”

Aad van der Kruk, planning

“Al ruim 30 jaar werk ik met veel plezier bij Taxi De Roo. Als coördinator en planner van het groepsvervoer vind ik het uiterst belangrijk dat alles goed verloopt. Dat is mijn grootste drijfveer! Ik stuur o.a. de chauffeurs aan, stel de routes samen en leidt alles in goede banen.”