De Roo

Wij hebben uw vervoer

Bel 0174 624441 24 uur per dag bereikbaar

Airport service

Airport service

Luchthavenvervoer

Gaat u op vakantie of zakenreis, maar u wilt uw auto niet op het vliegveld laten staan? De Roo Taxi & Autoverhuur biedt u de perfecte uitkomst; onze snelle Airport taxi service. Een voordelige, veilige en comfortabele manier om uw reis vanaf thuis of kantoor te beginnen.

Van en naar de luchthaven met onze airport taxi service

Wij halen en brengen u met plezier van en naar alle vliegvelden in Nederland, België, Duitsland, en Frankrijk. Onze flexibele instelling maakt dat wij 24 uur per dag inzetbaar zijn, ook voor groepen tot 51 personen.

Daarbij denken wij graag met u mee: wij houden uw vlucht in de gaten om op de hoogte te blijven van eventuele vertragingen en wij passen de voertuigen aan uw wensen zodat er altijd genoeg ruimte is voor uw bagage.

Wilt u regelmatig gebruik maken van onze Airport taxi service? Vraag dan eens naar de mogelijkheden voor een prijsafspraak! Neem direct contact met op ons via tel.: 0174-624441.

Meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Vul onderstaand formulier in.

Luchthavenvervoer van en naar Schiphol

Bent u op zoek naar een taxibedrijf om u van en naar Schiphol te vervoeren? Wij rijden onze klanten dagelijks naar de grootste luchthaven van Nederland. Bestel uw taxi Naaldwijk Schiphol of Westland Schiphol via de Roo Taxi & Autoverhuur.

Luchthavenvervoer van en naar Rotterdam Airport

Begint of eindigt uw vlucht op Rotterdam Airport? Wij zorgen dat u veilig en comfortabel van en naar Rotterdam Airport reist. Een taxi Westland Rotterdam Airport is bij ons zo geboekt.

Vliegveldvervoer Eindhoven Airport

Veel vakantiebestemmingen vertrekken vanaf Eindhoven Airport. De Roo Taxi & Autoverhuur zorgt dat u comfortabel reist naar en van de luchthaven. We nemen ruimschoots de tijd om u naar de luchthaven te brengen zodat u zonder stress uw vakantie al kunt beginnen in een van onze taxi’s.

Taxi van huis naar vliegveld in Duitsland, België, Frankrijk

Heeft u een vliegreis gepland vanuit bijvoorbeeld Dusseldorf Airport, Brussels Airport, Köln Bonn Airport? Geen probleem voor De Roo Taxi. Wij begrijpen als geen ander dat reizen naar het buitenland ontzettend leuk is. Of het nu voor werk of vakantie is, wanneer u onderweg bent naar een luchthaven in de omringende landen is het prettig om te weten dat de reis naar de luchthaven voorspoedig en comfortabel verloopt.