De Roo

Wij hebben uw vervoer

Bel 0174 624441 24 uur per dag bereikbaar

Regio Taxi

Regio Taxi

Regio Taxi

De Roo Taxi & Autoverhuur is aangesloten bij RegioTaxi Haaglanden.

RegioTaxi Haaglanden is een vorm van openbaar vervoer; een taxi voor een voordelige prijs die tussen het gewone openbaar vervoer en de taxi ligt.

Met RegioTaxi Haaglanden kunt u reizen in de regio Haaglanden en tot maximaal vier ov-zones daarbuiten. Wij halen u op bij de voordeur en brengen u tot de deur van uw bestemming. RegioTaxi Haaglanden is voor iedereen beschikbaar, maar is speciaal ingericht voor reizigers met een mobiliteitsbeperking.

Soms deelt u een taxi met andere passagiers, hierdoor kan het voorkomen dat u niet rechtstreeks naar uw bestemming wordt gereden. Echter betaalt u altijd voor de kortste route. De voertuigen zijn toegankelijk voor rolstoelen, scootmobielen, kinderwagens en rollators en voldoen aan alle veiligheidseisen. Als u een RegioTaxi reserveert moet u wel aangeven of u van één van bovenstaande middelen gebruik maakt.

De Regiotaxi is een verlenging op het openbaar vervoer en mag u een kwartier eerder of later dan de aangegeven tijd op komen halen. Kijk op regiotaxi.haaglanden.nl voor alle spelregels betreft het gebruik voor deze alternatieve manier van reizen.

Meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Vul onderstaand formulier in.