De Roo

Wij hebben uw vervoer

Bel 0174 624441 24 uur per dag bereikbaar

De Roo Taxi & Autoverhuur sponsort Quintus rolstoelstoelhandbalteam

Op 1 oktober jl., voorafgaand aan het eerste Quintus rolstoelhandbal toernooi hebben De Roo Taxi & Autoverhuur, VT2000, Zorgmiddelen Outlet en de heer R. Keizer sponsorcontracten afgesloten met de vereniging. De logo’s van de sponsors zijn te zien op shirts en rolstoelen van de teams.

Eric van Steekelenburg (voorzitter Quintus) is zeer trots op de samenwerking met de sponsors. “Het is uniek dat we na iets meer dan een jaar na de kennismaking met rolstoelhandbal op onze accommodatie nu al zo ver zijn.”

Marco de Roo: “Ook wij vinden het belangrijk dat de teams gemakkelijk en met goed materiaal op locatie kunnen spelen. Vandaar dat wij bestel- en personenbusjes leveren, zodat de teams gemakkelijk vervoerd worden en op locatie kunnen spelen.”

Met de Wateringse Zorgmiddelen Outlet zijn onderhoud en aanpassingen van de rolstoelen gerealiseerd. Door het sponsorschap van VT2000 is er extra budget voor uitbreidingen en vervanging van de rolstoelen. En met de bijdrage van R. Keizer (namens JLM Taxi) kon het team trainingspakken kopen.

Terug naar overzicht