De Roo

Wij hebben uw vervoer

Bel 0174 624441 24 uur per dag bereikbaar

De Roo Taxi & Autoverhuur bestaat 40 jaar!

Wat een jubileum, 40 jaar. Al 40 jaar vervoeren wij met verschillende vervoersmiddelen duizenden passagiers per jaar. Tijdens deze gelegenheid blikken wij graag terug op de succesvolle ontwikkeling van De Roo Taxi en Autoverhuur.

In 1929 werd de basis gelegd voor wat later De Roo Taxi en Autoverhuur zou worden. Droog Taxi werd opgericht. In 1974 werd Droog Taxi overgenomen door Gerard de Roo, De Roo Taxi en Autoverhuur was geboren. Na het overlijden van Gerard de Roo is het bedrijf van zijn vrouw en hun kinderen gebleven die het bedrijf een ongekende groei lieten doormaken. In 2008 werd De Roo Taxi en Autoverhuur overgedragen aan de derde generatie van De Roo: Raymond en Marco de Roo. Onder leiding van deze twee broers wordt er hard gewerkt om de goede reputatie van De Roo Taxi en Autoverhuur te behouden en te verbeteren. Ondanks de groei van De Roo Taxi en Autoverhuur blijft het sociale karakter van dit familiebedrijf behouden. Het personeel van De Roo Taxi en Autoverhuur zetten zich dagelijks voor 100% in om succesvol te zijn en te blijven in de dienstverlening. Zonder het fantastische team mensen was De Roo Taxi en Autoverhuur nooit gekomen waar het nu is.

Naast terugblikken kijken we ook naar de toekomst. We bestaan 40 jaar, maar dat betekent niet dat het tijd is om rustiger aan te doen. Ons bedrijf blijft in beweging. Zo blijven we ons verdiepen in milieubewuster rijden. Veel taxi’s rijden op aardgas of schone en zuinige dieselmotoren. Wij dragen graag ons steentje bij aan een schoner milieu voor iedereen. Ook hebben wij onlangs, zoals u al eerder heeft kunnen lezen op onze nieuwspagina, Holland Daytrips overgenomen. Op deze manier kunnen we u niet alleen vervoersmogelijkheden aanbieden, maar complete trips! Daarnaast kijken wij bijzonder uit naar de levering van de nieuwe touringcar. Met deze touringcar garanderen wij een serviceverbetering voor onze passagiers. U ziet, volop om naar uit te kijken!

Kortom, de medewerkers van De Roo Taxi en Autoverhuur kijken uit naar de komende 40 jaar en wij hopen dat u ons blijft vinden!

Terug naar overzicht