De Roo

Wij hebben uw vervoer

Bel 0174 624441 24 uur per dag bereikbaar

Drukte bij De Roo Taxi & Autoverhuur

We zijn er bijzonder trots op dat onze klanten ondanks de economische crisis gebruiken blijven maken van de diensten van De Roo Taxi & Autoverhuur. Het kan goed zijn dat u de afgelopen tijd vaker onze auto’s en/of bussen voorbij heeft zien rijden.

Zo hebben wij een gedeelte van het vervoer tijdens de G20 top verzorgd. Maar liefst 22 huurauto’s zijn er ingezet tijdens deze dagen. Deze auto’s hebben we beschikbaar gemaakt in samenwerking met een collega verhuurbedrijf. De medewerkers van de Amerikaanse- en de Braziliaanse Ambassade hebben gedurende de dagen gebruik gemaakt van minibussen van De Roo Taxi & Autoverhuur met chauffeur. Een unieke ervaring voor onze chauffeurs om buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders te vervoeren!

Hier treft u een kort filmpje aan gemaakt door één van onze collega’s welke mocht rijden voor de Amerikaanse ambassade.

Gelukkig weten onze Nederlandse opdrachtgevers ons ook nog steeds te vinden. Tijdens de jaarlijkse beurs van Flora Holland, De Seasonal Fair 2014, heeft De Roo Taxi & Autoverhuur ervoor gezorgd dat bezoekers dankzij pendelbusjes op de plaats van bestemming kwamen. Ook Noviflora heeft gebruik gemaakt van deze dienst. Hun bezoekers waren ook tijdens de beurs van harte welkom in onze pendelbusjes.

Waarschijnlijk zijn de gemeenteverkiezingen u niet ontgaan. Bij de medewerkers van De Roo Taxi & Autoverhuur ook niet. Niet alleen hebben wij gestemd, maar ook vier bussen met laadklep verzorgt voor de Gemeente Westland.

Naast de verhuur van onze voertuigen tijdens bijzondere evenementen rijden de taxi’s van De Roo Taxi & Autoverhuur ook 24 uur per dag door. Ook hier horen we alleen maar positieve geluiden van de passagiers en dat willen we graag zo houden. Om de service van onze dienstverlening te blijven verbeteren hebben we onlangs een enquête afgenomen. De uitkomsten van deze enquête zullen we op korte termijn publiceren op onze website. Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor het invullen van de enquête en de feedback.

Tot ziens bij De Roo Taxi & Autoverhuur.

Terug naar overzicht