De Roo

Wij hebben uw vervoer

Bel 0174 624441 24 uur per dag bereikbaar

De laatste rit met onze "oude" touringcar is gereden

7 Maart was het zover, onze oude vertrouwde touringcar werd voor de laatste keer van stal gehaald om onder leiding van onze ervaren chauffeurs een groep passagiers veilig en comfortabel naar Zeil am Zee te brengen.

Natuurlijk deed onze touringcar wat hij al jaren doet en wat wij van hem verwachten. Probleemloos en veilig vertrok hij op 7 maart 2014 richting Zeil am Zee, om op 15 maart 2014 in de ochtend wederom probleemloos en veilig terug te keren.

De medewerkers van De Roo Taxi & Autoverhuur en dan vooral de touringcarchauffeurs kijken ontzettend uit naar de levering van de nieuwe touringcar, maar toch leverde deze laatste rit een dubbel gevoel op. Een touringcar is “maar “ een gebruiksvoorwerp, maar in onze branche is het een verlengde van de chauffeurs. Vele kilometers en vele uren hebben onze chauffeurs in deze touringcar doorgebracht met maar één doel: de passagiers veilig op hun eindbestemming afleveren. We zijn er bijzonder trots op dat we dat elke rit hebben kunnen waarmaken voor onze passagiers.

Wij willen alle passagiers die de afgelopen jaren gebruik hebben gemaakt van onze touringcarservice bedanken voor het vertrouwen in ons als vervoersbedrijf en voor de leuke en grappige momenten die de chauffeurs met u beleefd hebben.

Op 1 april 2014 wordt de nieuwe touringcar geleverd, wij hopen dat u dan wederom massaal gebruik maakt van onze touringcarservice. Dankzij de aanschaf van de nieuwe touringcar brengen wij onze service naar een hoger niveau en blijft de veiligheid van u en de chauffeurs altijd bovenaan staan.

Tot ziens in onze nieuwe touringcar!

Terug naar overzicht