De Roo

Wij hebben uw vervoer

Bel 0174 624441 24 uur per dag bereikbaar

Het vervoer van "Vrienden van Amstel Live" groot succes!

Alle ritten van en naar “De Vrienden van Amstel Live” zijn gereden. Meer dan driehonderd mensen zijn met de touringcars van De Roo Taxi & Autoverhuur vervoerd naar Rotterdam. Van de chauffeurs en de passagiers hebben wij alleen maar positieve reacties ontvangen. Ontzettend bedankt hiervoor. Mede namens de chauffeurs willen wij iedereen hartelijk bedanken voor het feest wat in de bus begon en pas eindigde toen de laatste passagier uitstapte. We zien iedereen volgend jaar graag terug!

Tevens nog even een geheugensteuntje voor het aanmelden voor het vervoer naar de “Toppers in Concert 2014”. Wij hebben nog steeds plekken beschikbaar op alle concertdagen:

24 mei 2014
30 mei 2014
31 mei 2014

De bus heeft 3 opstappunten en 3 opstaptijden:

1. ‘s- Gravenzande Zwembad vertrektijd 17.30 uur
2. Naaldwijk Bussenplein vertrektijd 17.45 uur
3. De Lier Sporthal vertrektijd 18.00 uur

Wil je gebruik maken van deze service meld je uiterlijk 30 april 2014 aan via toppers@taxiautoverhuur.nl. Geef hierbij duidelijk de datum en opstapplaats aan. De kosten zijn €17,50 per persoon. Wij behouden ons het recht voor om bij te weinig aanmeldingen het vervoer te annuleren. Wij zullen de reeds ontvangen aanmeldingen daar tijdig van op de hoogte brengen.

Maak je gebruik van deze service zul je een van de eerste passagiers zijn in de nieuwe touringcar van De Roo Taxi & Autoverhuur. Tot ziens bij De Roo Taxi & Autoverhuur!

Terug naar overzicht