De Roo

Wij hebben uw vervoer

Bel 0174 624441 24 uur per dag bereikbaar

Taxi De Roo neemt Holland Day Trips over!

De Roo Taxi & Autoverhuur neemt Holland Day Trips per 1 januari 2014 over. Achter de schermen waren we al een tijdje met de voorbereidingen bezig. Nu alles is afgerond kunnen we dit ook met onze cliƫnten delen: per 1 januari 2014 is Holland Day Trips onderdeel van De Roo Taxi & Autoverhuur.

Deze overname is een logische stap voor de toekomst van De Roo Taxi & Autoverhuur. Wij streven ernaar onze klanten een zo compleet mogelijk pakket te kunnen bieden op het gebied van taxi & autoverhuur. Dankzij deze overname zijn wij in staat u nog beter van dienst te zijn.

Uiteraard blijven de kwaliteit en dienstverlening van De Roo Taxi & Autoverhuur wat u van ons gewend bent. Veilig en comfortabel vervoer door onze ervaren chauffeurs. De overname maakt het mogelijk extra service aan ons huidige uitgebreide pakket te kunnen aanbieden.

Zo kunnen wij vanaf nu volledig op maat verzorgde daytrips binnen heel Nederland voor u organiseren. Deze dienstverlening is mogelijk voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten. Ook worden er wekelijks vaste trips gemaakt waarvoor u zich eenvoudig kunt aanmelden. Een leuk idee voor een dagje uit!

Wilt u meer weten? Op de site van Holland Day Trips (www.hollanddaytrips.nl) vindt u meer informatie, natuurlijk kunt u ook contact opnemen met De Roo Taxi & Autoverhuur.

Wij wensen u veel plezier tijdens uw dagtrips!

Terug naar overzicht