De Roo

Wij hebben uw vervoer

Bel 0174 624441 24 uur per dag bereikbaar

De Roo Taxi & Autoverhuur schaft NIEUWE touringcar aan!

Na jarenlang trouwe dienst en vele passagiers te hebben vervoerd naar diverse bestemmingen nemen wij volgend jaar afscheid van onze touringcar. Met enige trots kunnen wij u melden dat we een nieuwe touringcar hebben aangeschaft!

Begin volgend jaar zal deze Mercedes Tourismo u samen met uw gezelschap naar al uw bestemmingen gaan brengen. Deze luxe touringcar biedt plaats aan 51 personen en is voorzien van toilet, airco, koelkast en een keukentje. De bus biedt de passagiers de mogelijkheid om tijdens de rit te genieten van een dvd of muziek. De reis wordt zo nog leuker. U bent er voordat u het door hebt!

Onze dienstverlening blijft zoals u van ons gewend bent: comfortabel, veilig en ontspannen. Met de aanschaf van deze touringcar doen wij er alleen nog een schepje bovenop! Het interieur is moderner, en de bus is zo gemaakt dat de instap breder is, voor de minder valide mensen onder ons wordt het zo makkelijker om in en uit de bus te komen. Wij beloven u vele ontspannen kilometers met deze touringcar. Wij zullen uiteraard op deze website vermelden wanneer de touringcar in gebruik wordt genomen!

Terug naar overzicht