De Roo

Wij hebben uw vervoer

Bel 0174 624441 24 uur per dag bereikbaar

Team

Team

Bij De Roo is een aantal medewerkers enthousiast betrokken bij het leerlingenvervoer. Het team dat ervoor zorgt dat de leerlingen veilig op school en weer thuiskomen, stellen we hier graag aan u voor.

Marco de Roo, algemeen directeur

“We zijn trots dat wij het leerlingenvervoer voor gemeente Westland mogen verzorgen. Het vervoer naar en van school moet prettig en comfortabel zijn, dat staat bij ons voorop. Met onze geschoolde werknemers, die beschikken over goede sociale vaardigheden en een professionele werkwijze, staan wij graag voor u klaar!”

*Houcine Daoudi, planner*

“Dertien jaar geleden kwam ik als parttime chauffeur bij De Roo Taxi & Autoverhuur werken. Inmiddels verzorg ik met heel veel plezier de planning van de ritten. Super leuk om te doen en zeer afwisselend. Voor het leerlingenvervoer verzorg ik administratieve ondersteuning.”

John de Roo, coördinator groepsvervoer

“Wij zijn een echt familiebedrijf en daarom draai ik al heel wat jaren mee in het bedrijf. Op de achtergrond houd ik me met name bezig met het beheer van de diensten van Cabman en stel ik de routes samen. We willen onze klanten zo veilig en comfortabel mogelijk vervoeren.”

Sandy Groenewald, administratief medewerkster

“Ik houd me bezig met de administratieve zaken omtrent het leerlingenvervoer. Mochten ouders vragen hebben, komt dit bij mij terecht. We vinden het belangrijk om iedereen zo goed mogelijk te informeren.”